Veelgestelde vragen

Autosleutelcovers

Van wat voor materiaal is de sleutelcover gemaakt?

De sleutelcovers welke wij verkopen zijn van 100% silicone. Ideaal als bescherming voor je autosleutel.

Worden de signalen geblokkeerd door de sleutelcover?

Nee, de signalen worden niet geblokkeerd door de sleutelcover. Je afstandsbediening (bijvoorbeeld openen/sluiten van je auto) blijft net zo goed werken als het doet zonder de sleutelcover.

Worden de logo's meegeleverd?

De sleutelcovers beschikken over een inkeping (opening) zodat je huidige logo zichtbaar blijft. Wij leveren dus niet het logo mee. Als de sleutelcover niet over een opening beschikt zal dit worden aangegeven bij het model.

Advies

Ik twijfel welk model in kan bestellen

Wij helpen je graag! Stuur ons een bericht via info [at] autosleutelcovers.nl of stuur een bericht via het contactformulier. Voeg als bijlage, indien mogelijk, een foto van je huidige autosleutel bij. Op basis daarvan kunnen wij je met zekerheid het juiste advies uitbrengen.

Voor mijn autosleutel is geen passende sleutelcover geschikt

Staat de gewenste sleutelcover niet op onze website of ben je op zoek naar een andere kleur? Wellicht kunnen wij deze voor je bestellen.

Stuur ons een bericht via info [at] autosleutelcovers.nl of stuur een bericht via het contactformulier. Voeg als bijlage, indien mogelijk, een foto van je huidige autosleutel bij. Op basis daarvan kunnen wij je aangeven of wij het gewenste model kunnen leveren.

De gewenste kleur staat er niet tussen

Staat de gewenste kleur sleutelcover niet op onze website? Wellicht kunnen wij deze voor je bestellen.

Stuur ons een bericht via info [at] autosleutelcovers.nl of stuur een bericht via het contactformulier.

Mijn sleutel heeft aan andere sleutelbaard (ijzeren gedeelte van de sleutel)

Bij iedere sleutelcover tonen wij ook een afbeelding van de originele autosleutel. Het kan echter zo zijn dat de sleutelbaard, het ijzeren gedeelte van je sleutel wat in het contactslot gaat, er afwijkend uitziet maar de sleutelcover gelijk is. Dat is geen probleem, de sleutelcover zal netjes om je autosleutel passen.

Uiteraard kan je ons altijd een bericht sturen via info [at] autosleutelcovers.nl of stuur een bericht via het contactformulier als je mocht twijfelen / iets na wilt vragen.

Wat betekenen deze termen?

Welke type autosleutels zijn er?

Wij maken onderscheid tussen de verschillende modellen autosleutels.
– sleutelbehuizing
– klapsleutel
– contactsleutel
– smart key
– afstandsbediening

Sleutelbehuizing
Een autosleutel met drukknoppen (vergrendeling deuren) en een sleutelbaard. De sleutelbaard is het ijzeren gedeelte welke je in het contactslot steekt om de auto te starten.

Klapsleutel
De autosleutel beschikt over drukknoppen (vergrendeling deuren) en de sleutelbaard is dicht te klappen. De sleutelbaard is het ijzeren gedeelte welke je in het contactslot steekt om de auto te starten.

Contactsleutel
De autosleutel beschikt niet over drukknoppen en je kan de auto niet elektronisch openen of sluiten. De auto is te openen met de sleutelbaard,  het ijzeren gedeelte welke je in het contactslot steekt om de auto te starten.

Smart key
De autosleutel beschikt over drukknoppen voor het openen en sluiten van bijvoorbeeld de autodeuren en kofferbak. De smart key steek je naast het stuur om de auto te starten. Je hoeft de sleutel niet om te draaien.

Afstandsbediening
Met de afstandsbediening kan je de bijvoorbeeld de autodeuren en kofferbak openen. Daarnaast beschik je over een (contact)autosleutel om de auto te kunnen starten.

De sleutelcover is onder andere geschikt voor

Bij de specificaties op de productpagina geven wij aan dat de sleutelcover “onder andere geschikt is voor”. Dit lijstje is niet volledig wat wil zeggen dat de sleutelcover ook geschikt kan zijn voor andere uitvoeringen.

Mocht je advies wensen stuur ons dan een bericht via info [at] autosleutelcovers.nl of een bericht via het contactformulier. Voeg als bijlage, indien mogelijk, een foto van je huidige autosleutel toe zodat wij je goed kunnen adviseren.